masker fra marrakech 001

Design: Annette Danielsen

Inspirationen er marokkansk, designet er dansk.
Farver, former og stemninger fra Marrakech er inspirationen bag denne strikkebog. MASKER FRA MARRAKECH indeholder 17 opskrifter til kvinder: Korte og lange cardigans, bluser og trøjer, åbne og lukkede modeller.
Modellerne er designet med fokus på glæden ved håndværket og gode løsninger.

Alt er strikket i garn fra Isager.

Du er velkommen til at kigge Bookletten igennem


Hammershøi på pindene 600

BOG PÅ VEJ  Design: Ditte Larsen

Udgivelsesdato: 24.11.2017

HAMMERSHØI PÅ PINDENE er et strikkehæfte med tilbehør til kvinder. I alt 18 designs, fordelt på huer, halsrør, et enkelt tørklæde, sjaler og et par håndledsvarmere. Teknikkerne er enkle. Det er farverne, der fortæller eventyret. Alle modeller er udviklet til garn fra Isager.
Hæftets modeller har fundet inspiration i Wilhelm Hammershøis malerier og i broderen, Svend Hammershøis, keramik. Resultatet er et strikkehæfte, som trækker klare linjer til det tidløse og enkle Hammershøiske univers. Ditte Larsen har gennem mere end 40 år været en markant del af den danske strikkeverden. Måske mest kendt som grundlægger af butikken Sommerfuglen på Vandkunsten. Men også som designer og arrangør af forskellige strikkeevents har Ditte Larsen gjort sig bemærket.

 

 

This is the HTML version of Masker fra Marrakech Page 1
To view this content in Flash, you must have version 8 or greater and Javascript must be enabled. To download the last Flash player click here
FlippingBook Joomla Gallery extension.